Начало Програма Екип Място Регистрация

Програма


Лектори и екип

{{ speaker.name }}

{{ speaker.title }}

Място на събитието

Хотел "Финландия"

Пампорово

Хотел „Финландия“ в Пампорово предлага уютна хотелска база от категория 4 звезди и голямо разнообразие от услуги за приятна и удобна почивка. Хотелът е разположен в по-тихата част на курорта и е заобиколен от стара иглолистна гора. Хотел „Финландия“ разполага със 105 просторни стаи и апартаменти с 225 легла. Всички стаи са елегантно обзаведени и предлагат телефон, кабелна телевизия, мини-бар, сешоар в банята. Повечето са с вана и балкон. Луксозните апартаменти са предпочитани заради топлината и уюта на действащата камина в класически или местен стил.

Релакс зоната се състои от плувен басейн, две джакузита, сауна, парна баня, солариум. Възможностите за спорт са многообразни - хотелът разполага с фитнес-зала, билярд, електронни игри, тенис на маса.

Хотелът предлага отлични условия за конференции. Двете големи конферентни зали с 200 и 100 места и кабини за симултанен превод, а двете заседателни зали с 40 и 15 места, са удобни за бизнес-срещи, семинари и конференции. В лоби-бара има безжична интернет връзка, а малък бизнес-център позволява да ползвате интернет и други бизнес услуги в по-спокойна обстановка. Можете да се възползвате от екскурзиите до забележителности и природни феномени в региона, организирани от хотела.

Безспорно хотел „Финландия“ предлага всичко, което ни е нужно за провеждането на една приятна и незабравима конференция в прекрасните Родопи.

Регистрация

Такса за участие в Конференцията на семейство: 50 лв.

За редовната група (семействата отседнали в хотела), цените за храноден (All Inclusive), които Асоциация за домашно образование е договорила с хотела, са както следва:

  • Възрастни – 52 лв. All Inclusive.
  • Деца от 6 до 12 години – 26 лв. All Inclusive.
  • Деца до 6 годишна възраст се настаняват безплатно.

Цените включват безплатно ползване на басейн и фитнес, паркинг, WiFi, включен е ДДС, курортна такса и хотелска застраховка.

Как да се регистрираме за участие в Конференцията:

При попълване на формата за регистрация, калкулаторът автоматично ще се изчисли в две полета: "Капаро" и "Обща сума" следното:

1. В полето "Капаро" ще бъде изчислена 50% от сумата за хотела + таксата за участие, която трябва да заплатите, за да се регистрирате за участие в Конференцията и да запазите места. Преведете капарото, най-късно до 30 юни 2021 г., по сметката на Асоциация за домашно образование:

IBAN: BG57STSA93001527360094
BIC: STSABGSF
Банка: ДСК
Получател: Асоциация за домашно образование
Основание: нощувки конференция

2. В полето "Обща сума" ще видите цялата сума за участието ви в Конференцията, която включва:

  • Такса за участие на семейство (50 лв.). Включва всички занимания за родителите и децата, които са предвидени в програмата.
  • Сумата за три хранодни за семейството според броя на членовете му.

След като сте заплатили капаро и сте се регистрирали за участие в Конференцията, останалата част от сумата (50%) ще трябва да се заплати на място в хотела, при Вашето пристигане.

Регистрацията се счита за валидна при превеждане на капарото!

Капарото трябва да се преведе най-късно до 30 юни 2021 г..

Важно! Формата за регистрация ще работи най-късно до 30 юни 2021 година, но при положение, че местата в хотела се изчерпат по-рано, формата за регистрация ще бъде затворена. Нашият съвет е да не бавите регистрацията си.

Моля, отбележете броя на участниците в посочените мероприятия.

Регистрационна форма


{{ errors.first('regname') }} {{ errors.first('regemail') }} {{ errors.first('regphone') }}
Напишете колко от децата ви ще участват в:
{{ ws.more }}

Такса за участие за семейство: 50 лв.

Капаро: {{ kaparo_sum }} лв.

Обща сума: {{ total_sum }} лв.

До крайния срок за регистрация остават:
{{ counter2.days }} дена
РЕГИСТРАЦИЯТА СЕ СЧИТА ЗА ЗАВЪРШЕНА, СЛЕД ПРЕВЕЖДАНЕ НА КАПАРОТО!

Моля, проверете за e-mail с потвърждение за направената регистрация.
Ако не сте получили такова писмо, моля пишете ни на адрес: p.porumbachanov@gmail.com.

Ще получите потвърждение по е-мейл за завършена регистрация, след като получим Вашия банков превод.

Благодарим Ви за регистрацията!

Ще получите писмо на посоченият от Вас електронен адрес.