Начало Зоология 1

Зоология 1

Здравейте приятели! С гордост ви представяме учебната програма „Изследване на творението  със Зоология  1“Това е уникален учебник по естествени науки, който българският читател никога досега не е виждал. Именно поради това, появата на тази книга е невероятно събитие за българския книжен пазар, което е факт, благодарение на няколко самоотвержени родители, които обучават своите деца в домовете си. Родители жертвали време и средства, за да направят тази уникална програма достъпна за всички нас. Благодарни сме!

   Петър Порумбачанов – Председател на Асоциация за Домашно Образование

 

Науката е като чаша пълна с вода. Колкото повече пиеш, толкова по-уверен се чувстваш за това, че познаваш света около себе си. Най-забележителният и вълнуващ момент обаче е, когато достигнеш дъното на чашата, защото там винаги те чака Творецът на този чуден земен свят. Тази книга по зоология е посветена на летящата част от животинския свят. Тя разкрива чудното устройство и поведение на тези същества, възникнали не случайно, а сътворени с много мъдрост и любов от Бога. Обучението в Зоологията през призмата на Сътворението ще изгради  правилен мироглед на децата относно това, защо са сътворени животните и какво определя тяхното поведение. Всичко е много логично и ясно, стига да се изучава по правилния начин. Да учите зоология чрез тази книга е забавно и полезно. Открийте чудния свят на птиците, сътворени от Бога!

    д-р Йовко Хараланов (ветеринарен лекар, научен консултант на програмата) 

Въведение

Поздравяваме  Ви, че избрахте Изследване на творението  със Зоология  1: Летящите творения от петия ден. Ще откриете, че това е учебна програма по естествени науки, която може лесно да се използва от цялото семейство. Текстът е написан така, че да се  възприема директно от децата, което го прави много привлекателен  за деца от шест до тринадесет годишна възраст. Материалът е представен в разговорен, увличащ стил, който прави естествените науки очарователни за малките ученици и улеснява тяхното запомняне, като създава по този начин среда, където ученето е приятно. .  . може да прочетете повече тук.

Купете си тази книга, няма да съжалявате за инвестицията!

Категории: Домашно образование