Уебинар: Как да започнем домашно образование? (25.04.2020 - 18ч.)

В пощата на Асоциация за домашно образование (АДО) получаваме множество писма с въпроси. В последно време, най-често задаваният въпрос от родителите е: Как да започнем да образоваме децата си у дома?

Разбира се, този основен въпрос води след себе си множество други въпроси. Факт е, че повечето родители имат деца в училищна възраст, които са записани в държавната образователна система. Това, от своя страна води до процедура за извеждане на децата от държавната система, което може да е лесен или не чак толкова лесен процес. На следващо място, липсата на практика предполага предварителна подготовка и проучване на възможностите за домашно образование.

Предвид засиленият интерес към домашното образование и практикуването му, АДО реши да проведе уебинар на 25 април 2020 г., за да даде отговор на тези основни въпроси, на възможно по-голям брой родители.

25.04.2020
18:00 - 19:00
Говорител: Петър Порумбачанов

Уебинарът ще започне с презентация на Петър Порумбачанов, в която накратко ще бъдат разгледани следните важни теми:

  • Цел на образованието?
  • Решение за начина на образование
  • Законността на домашното образование
  • Как да изтеглим (отпишем) децата си от държавната образователна система?
  • Практика

По време на презентацията ще може да задавате писмено своите въпроси. Екипът на АДО ще ги обобщи, а говорителят ще отговори на колкото е възможно повече от тях.

Уебинарът е безплатен!

За да се включите в събитието, моля регистрирайте се за участие чрез формата по-долу! Всеки регистрирал се участник ще получи на email-а, който е посочил, линк за достъп с парола.

Местата в това онлайн събитие организирано от АДО са ограничени по технически и практични причини.

Регистрацията приключи!