Узана 2017

Много - малко . . . ще има още

 

Много, много хубава бе най-голямата Национална конференция за домашно образование за последните 12 години. През хотел Импулс в Узана, между 31 август и 6 септември, преминаха 195 души – факт! Както всеки път, времето ни бе малко, но е важно, че ще се видим отново. 

В тези прекрасни дни, бащите имаха възможност да поговорят за бизнес, чиракуване и възпитание. Майките обсъждаха програми, методи и ресурси. Имаше работилници по логика, биология, рисуване и много весели игри на поляната. Имахме прекрасен урок, подготвен от Природна академия Узана, а журналистката Вероника Лазарова ни посвети в тайните на креативното писане. Говорихме за взаимоотношенията, за изграждане на общности, показахме новата виртуална Родителска мрежа. Обсъдихме Решение 373 на МС от 5 юли 2017 и взехме решение за конкретни действия при посещение на чиновници в домовете ни. 

Разбира се, всички участници в Конференцията ще получат достъп до видео-материалите от  събитието. 

Лекции, работилници, игри, празнуване на рожден ден, разговори досред нощ и много, много приятели. Не е лесно да се разкаже всичко, не е и възможно всъщност. Затова ви предлагаме малко фотографии. Потопете се в атмосферата на Конференцията чрез снимките на Еми и Нинка.

 

Приятели, благодарим ви за прекрасните дни!

След галерията от снимки, ще видите и филмчето на Георги Порумбачанов, представено по време на Вечерта на талантите и събрало овациите на публиката.