Благодарности

Любов и целувки – не правете гримаси, момчета – на Майк, Гейб, Кати и Кристин, за това, че бяха с мен по време на целия този проект. Вие ни карате да се чувствуваме толкова горди. И, да, сега можете да ползвате компютъра.

Специални благодарности и любов към родителите на моя съпруг, Марлин и Луис Бел. Благодаря ви за всичко, което правите за нас.

Пълна кола с благодарности към нашия приятел, авторът Зигмунд Брауер, заради неговото видение и насока в този проект и за цял куп още неначенати проекти. Позволи ми да си поема дъх, преди да измислиш още нещо за правене, Зигмунд!

На персонала на Ресурсния център за домашно училище и на Института за млади писатели: Барб, Мелани, Нанси и Тина. Вие сте феноменални! Благодаря, че работехте вместо мен, организирайки това, което започвах, че проверявахте дали съм си платила данъците, и че продължихте да идвате на работа, дори когато товарът беше много повече от очакваното.

На поддържащия отбор: майките от Учебния център на кооперацията от домашни училища. Какви творчески и посветени учители сте вие! Вашата любов, молитви, търпение, ревност за Господа, смях и шоколадови торти – те ме смиряват и ме окриляват.

* * *
Debra Bell, The Ultimate Guide to Homeschooling
Copyright © 1997 Debra Bell
превод Copyright © 2003 Радослава Петкова